Vágóhíd és Húsbolt Minőségpolitika

Alapelveink

  • Az erkölcsi és a környezeti értékek iránt elkötelezettek vagyunk.
       
  • Partnerközpontú tevékenységünkre a megbízhatóság, kommunikációnkra a nyíltság jellemző.
       
  • Nálunk alapvetően fontos dolgozóinknak, mint legfőbb értékteremtőinknek az elégedettsége.
       
  • Döntő tényező partnereink/ vevőink fejlődő igényeinek folyamatos, korrekt kielégítése, megelégedettsége.
       
  • Mindent meg teszünk annak érdekében, hogy vevőink a legmodernebb körülmények között, a legjobb minőségű áruhoz, a legjobb kiszolgálással, a legjobb áron jussanak.
       
  • Megbízható és átlátható működésünk, elégedett vevőink sokasága a legjobb garancia arra, hogy vevőink számát megsokszorozzuk, és széles körben ismerté tegyük.
       
  • Beszállítóinkkal a kölcsönös előnyök és elégedettség biztosítása a célunk.
       
  • Működésünket a hatékonyság, a takarékosság, környezetvédelmek messzemenő figyelembevétele jellemzi.
         

Jövőkép

Olyan dinamikusan fejlődő vállalkozás működtetése, amelyet a termelői és a vevői elégedettség tesz elismerté és sikeressé a határon innen és túl.

Mr. Meat minőségpolitikája


Az a felismerés, hogy korábbi kis kapacitású vágóhíd az egyre szigorodó higiéniai követelményeknek nem felel meg és az elavult technológia alkalmazásával a piacon versenyképtelenekké válunk, egy átfogó fejlesztés végrehajtását tett szükségessé.

Már a fejlesztési tervek kidolgozásával alapvető célként határoztuk meg a termékbiztonság növelését a minőség megtartását, partnereink igényinek pontos kiszolgálását. A technológiai folyamatok korszerűsítésével jelentősen csökkent az élőmunka részaránya a gépi mozgatású vágóvonalakon a nehéz fizikai munkát megszüntettük. A korábbi tevékenységünket bővítettük a húsbontás és csomagolási tevékenység bevezetésével.

A fejlesztések során kiemelkedően fontosnak tartottuk:

  • A dolgozók képzését mind szakmai, mind a korszerű gépekhez kapcsolódó szemléletbeli változások figyelembevételével.
       
  • Új munkahelyek teremtését az új tevékenység bevezetésével, valamint a termelés növelésével értük el.
       
  • A termékbiztonság és a személyi higiénia növelésének érdekében az új üzemben korszerű szociális létesítményeket biztosítunk dolgozóink részére.
       
  • Jó technológiai gyakorlattal megőrizzük a hozzánk beszállított élő állatok minőségét, a jó minőségű kitermelt hús nyerése érdekében.

Új hűtők kialakításával a hűtés gyorsaságának és hatásfokának javítása az élelmiszer biztonság, valamint a minőség megőrzése érdekében. Kézi anyagmozgatás csökkentésével, korszerű átfúvató berendezések alkalmazásával csökkentettük a keletkező szennyvíz mennyiségét, ezzel a környezetvédelmi követelmények kielégítését segítjük elő. A technikai fejlesztéseken túl nagyon fontosnak tartjuk mind a beszállító, mind a vásárló partnereinkkel a kapcsolatok szélesítését, korrekt együttműködés megvalósítását. A városi és környékbeli vevőink színvonalas és választékában is megnövelt kiszolgálásra építettük a vágóhíd közeli húsboltunkat.
     

További célkitűzéseink

  • szoros együttműködés kialakítása a termelőkkel,
       
  • a fogyasztókhoz még közelebb kerülni a csomagolt húsok forgalmazásának növelésével (sertés, marha, birka, borjú),
       
  • a munkahelyek megtartása, szükség és lehetőség szerint bővítése.

mozgo husbolt kedd
Törökkoppány: (8:00-10:00)
Szorosad (10:20-10:40)
Somogyacsa: (11.00-11:50)
Somogydöröcske: (12:20-13:00)
Miklósi: (13:20-13:40)

mozgo husbolt szerda
Nágocs: ( 8:00 -10:20)
Zics: (10:40-11:10)
Somogymeggyes: (11:30-12:30)

mozgo husbolt csutortok
Kőröshegy: (8:00-10:10)
Kereki: (10:20-10:50)
Pusztaszemes: (11:10-11:40)
Kisbárapáti: (12:15-13:00)
Fiad: (13:15-13:45)
Bonnyapuszta: (14:00-14:30)

mozgo husbolt pentek
Andocs: (8:00-10:30)
Karád: (11:00-12:20)
Nagytoldipuszta: (13:00-13:20)

mozgo husbolt szombat
Balatonendréd: (8:00-10:00)
Bálványos: (10:30-11:20)