Vágóhíd és Húsbolt Minőségpolitika
Alapelveink
- Az erkölcsi és a környezeti értékek iránt elkötelezettek vagyunk.
- Partnerközpontú tevékenységünkre a megbízhatóság, kommunikációnkra a nyíltság jellemző.
- Nálunk alapvetően fontos dolgozóinknak, mint legfőbb értékteremtőinknek az elégedettsége.
- Döntő tényező partnereink/ vevőink fejlődő igényeinek folyamatos, korrekt kielégítése, megelégedettsége.
- Mindent meg teszünk annak érdekében, hogy vevőink a legmodernebb körülmények között, a legjobb minőségű áruhoz, a legjobb kiszolgálással, a legjobb áron jussanak.
- Megbízható és átlátható működésünk, elégedett vevőink sokasága a legjobb garancia arra, hogy vevőink számát megsokszorozzuk, és széles körben ismerté tegyük.
- Beszállítóinkkal a kölcsönös előnyök és elégedettség biztosítása a célunk.
- Működésünket a hatékonyság, a takarékosság, környezetvédelmek messzemenő figyelembevétele jellemzi.
Jövőkép
Olyan dinamikusan fejlődő vállalkozás működtetése, amelyet a termelői és a vevői elégedettség tesz elismerté és sikeressé a határon innen és túl.
Mr. Meat minőségpolitikája
Az a felismerés, hogy korábbi kis kapacitású vágóhíd az egyre szigorodó higiéniai követelményeknek nem felel meg és az elavult technológia alkalmazásával a piacon versenyképtelenekké válunk, egy átfogó fejlesztés végrehajtását tett szükségessé.
Már a fejlesztési tervek kidolgozásával alapvető célként határoztuk meg a termékbiztonság növelését a minőség megtartását, partnereink igényinek pontos kiszolgálását. A technológiai folyamatok korszerűsítésével jelentősen csökkent az élőmunka részaránya a gépi mozgatású vágóvonalakon a nehéz fizikai munkát megszüntettük. A korábbi tevékenységünket bővítettük a húsbontás és csomagolási tevékenység bevezetésével.
A fejlesztések során kiemelkedően fontosnak tartottuk:
- A dolgozók képzését mind szakmai, mind a korszerű gépekhez kapcsolódó szemléletbeli változások figyelembevételével.
- Új munkahelyek teremtését az új tevékenység bevezetésével, valamint a termelés növelésével értük el.
- A termékbiztonság és a személyi higiénia növelésének érdekében az új üzemben korszerű szociális létesítményeket biztosítunk dolgozóink részére.
- Jó technológiai gyakorlattal megőrizzük a hozzánk beszállított élő állatok minőségét, a jó minőségű kitermelt hús nyerése érdekében.
Új hűtők kialakításával a hűtés gyorsaságának és hatásfokának javítása az élelmiszer biztonság, valamint a minőség megőrzése érdekében. Kézi anyagmozgatás csökkentésével, korszerű átfúvató berendezések alkalmazásával csökkentettük a keletkező szennyvíz mennyiségét, ezzel a környezetvédelmi követelmények kielégítését segítjük elő. A technikai fejlesztéseken túl nagyon fontosnak tartjuk mind a beszállító, mind a vásárló partnereinkkel a kapcsolatok szélesítését, korrekt együttműködés megvalósítását. A városi és környékbeli vevőink színvonalas és választékában is megnövelt kiszolgálásra építettük a vágóhíd közeli húsboltunkat.
További célkitűzéseink
- szoros együttműködés kialakítása a termelőkkel,
- a fogyasztókhoz még közelebb kerülni a csomagolt húsok forgalmazásának növelésével (sertés, marha, birka, borjú),
- a munkahelyek megtartása, szükség és lehetőség szerint bővítése.